Betingelser for køb

Tjenester og produkter udbydes af virksomheden: 

Karin Gonzalez

v/Karin Gonzalez Johansen

Hyllstofta 6214, 26493 Klippan, Sverige

Email: [email protected]

VAT: SE870819236701                            

Tlf: (0046) 760222406

Pris betingelser: 

Priser på tjenester og produkter er angivet i danske kroner inklusiv moms, hvis andet ikke er specificeret. Priserne anført på hjemmesiden ved købstidspunkt, er de gældende priser. 

Aldersbegrænsning:

Produkter og forløb er forbeholdt personer over 18 år, ønsker en klient under 18 år et produkt, så kontakt mig venligst på forhånd til en snak.

Betaling

Alle forløb, vejledninger og online kurser forudbetales online. Er et forløb ikke betalt, ved bookingstilfældet, vil forløbet ikke blive afholdt.

Betingelser for køb af online produkter:

Produkter købt gennem hjemmesiden, er personlige og må kun benyttes af køberen personligt.

Enhver form for kopiering, videreformidling, videredistribuering, eller salg af indholdet og/eller produkterne, er ikke tilladt. Ej heller er brug af indhold i forretningsmæssige sammenhæng, tilladt.

Ved referering, eller citering, skal der tydeligt stå hvem der har ophavsretten til informationen, samt bruges korrekte akademiske referencer.

Online-produkter, samt al indhold på hjemmesiden www.karingonzalez.dk  (kurser, webinarer, videoer, blogposts etc.) er omfattet af loven om ophavsret. Med copyright  © Karin Gonzalez.

Online produkter er til personligt brug og må på ingen måde videreformidles, publiceres, eller sælges.

Alt online indhold omfattet af © Karin Gonzalez, må ej heller bruges til undervisning, forretnings/marketingsmateriale, eller lignende, uden skriftlig tilladelse af Karin Gonzalez.

Fortrydelsesret på online kurser:

Der er ingen fortrydelsesret på online kurser købt via www.karingonzalez.dk.

Fortrydelsesretten på 14 dage, der normalt tilses produkter, frafalder ved varer der leveres digitalt.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, da produkter tages i brug med det samme. Et produkt bliver opfattet som "værende i brug", når betalingen er gået igennem og kunden har modtaget en faktura og et log-in til det pågældende kursus.

Betingelser ved køb af 1:1 vejledning:

Ved 1:1 personlig vejledning har behandleren tavshedspligt. Al følsom information bliver ikke videredelt, eller gemt, efter afsluttet forløb.

Har du købt en forløbspakke, skal alle vejledningerne være afholdt indenfor 12 måneder fra købsdato.

Der er 14 dages fortrydelsesret jævnfør købeloven, for virtuelle vejledninger, der ikke er taget i brug. Et vejledningsforløb regnes som taget i brug, når første vejledning er startet.

Afbudspolitik

Bliver du forhindret i at deltage i en allerede booket vejledning, så husk at afmelde i god tid. Du kan afbooke gennem at sende en mail til: [email protected]. Afbookning skal ske maks 12 timer før den bookede tid, ellers betales fuld pris for vejledningen.

Karin Gonzalez har ret til at aflyse/ombooke sessionen op til 3 timer før vejledningen skal finde sted. I dette tilfælde vil du få direkte besked, få en ny tid, uden afregning.

Se min privatlivspolitik her.