Det ultimative crash course i følelsesmæssig spisning!

Lær at navigere i følelsesmæssig spisning, så du ikke længere føler at maden har magten over dig. Lær teknikker til at forstå og håndtere din følelsesmæssige spisning, så det ikke længere fylder i dit liv. 

Skriv mig op på ventelisten!

Kan du genkende følgende:

  • Du tyer til mad, når du har det svært.
  • Du føler det er svært at kontrollere dig selv omkring mad og spisning, specielt når du er vred, træt, ked af det, ensom, eller lignende.
  • Du bruger mad som trøst, beskæftigelse, afledning, dulmen og synes du burde stoppe med det.
  • Du forstår ikke, hvorfor du ikke bare kan tage dig sammen og stoppe med at spise på dine følelser.
  • Du længes efter at få "styr på" din følelsesmæssige spisning, så det ikke længere føles som et problem i dit liv.

Sådan ved du om kurset er noget for dig:

Denne ressource, er til dig der ønsker at arbejde med dit forhold til mad, på egen hånd, i dit eget tempo. Det er til dig der ønsker vejledning af mig - uden at være bundet til aftaler og tidspunkter.

FMS Crash Course er et skridt-for-skridt kursus, hvor jeg guider dig igennem følelsesmæssig spisning og hjælper dig udvide din mentale værktøjskasse, så følelsesmæssig spisning ikke længere føles som et problem i dit liv.

Kurset består af 4 moduler, med tilhørende lektioner og en arbejdsbog hvor jeg giver dig det du støtte på vejen, mod bedre at kunne navigere i følelsesmæssig spisning.

Jeg giver dig alle redskaberne du skal bruge for at komme i mål - og vejleder dig på vejen dertil.

 

Skriv mig på ventelisten nu!

Jeg hedder Karin Gonzalez, og jeg er din underviser

 

Jeg hjælper mennesker med at slippe fri fra sundhedshetz, reparere svære forhold til mad og slutte fred med deres krop. Jeg tror fuldt og fast på, at livet skal leves uden skyld, skam og dårlig samvittighed og at vi allesammen får et rigere og dejligere liv, når vi fokuserer på velvære og selvomsorg.

Jeg har en solid faglig ballast, og har gennem universitetsuddannelser og ekstra kurser og uddannelser, specialiseret mig i intuitiv spisning, kropsbillede og vægtneutral sundhed, så du er i trygge hænder.

Selvom du måske tænker du umuligt kan komme til at have et afslappet forhold til mad og krop, er jeg her for at give dig håb og støtte. Dette kursus kan hjælpe dig et kæmpe stykke af vejen.

 

 

 

Skriv dig op på ventelisten!

Vil du ikke misse når Følelsesmæssig Spisning Crash Course åbner dørene?

Så skynd dig at skrive dig op nu.

Skriv mig op!