Hej, jeg er Karin Gonzalez.

 

Jeg har en noget anderledes tilgang til sundhed, end den du måske er vant til. Jeg har brugt de sidste snart 10 år, på at uddanne mig indenfor området sundhed og livsstil.

Min uddannelse:

  • Master of science (2 årig kandidatuddannelse) i Sundhed og livsstil v/ Halmstad Universitet
  • Professionsbachelor i Global ernæring og sundhed - speciale i livsstils- og sundhedsformidling v/Professionshøjskolen Metropol
  • Certificeret intuitiv spisningsvejleder v/Evelyn Tribole
  • Ekstrauddannelse & kurser i vægtneutral sundhed og kropsbillede.

Med andre ord, med mig er du i trygge faglige hænder. 

Kæmper du med mad og krop?

Så er du ikke alene!

 

Det er snart mere almindeligt at have det svært med mad og krop, end ikke at have det. Jeg har selv været der, i alt for mange år af mit liv. Der hvor badevægten styrede mit liv, hvor tanker om mad og spisning var en konstant baggrundsstøj, og hvor jeg konstant søgte efter MÅDEN hvorpå jeg kunne få idealkroppen og bibeholde den for evigt.

Jeg kom dog også til et punkt, hvor jeg ramte muren. Hvor jeg simpelthen ikke orkede endnu en slankekur, hvor jeg følte hvordan mit fokus på mad- krop og sundhed optog hele min tilværelse og sugede al glæde og nærvær ud af mig.

Jeg var heldig at falde over intuitiv spisning og kropsaccept på det tidspunkt hvor jeg havde brug for det. Siden har jeg arbejdet intensivt med mig selv, og læst alt jeg kunne få fingrene i, taget kurser og uddannelser, så jeg kan hjælpe dig til at komme til et sted hvor mad og krop bare er mad og krop. Hvor din vægt ikke definerer dig, og du kan bruge dit liv og dit fokus på noget der fylder dig op.

Den vægtneutrale model

Jeg arbejder efter den vægtneutrale model, der tager udgangspunkt i selvomsorg, og arbejder med de tre hovedområder, intuitiv spisning, nydelsesfuld bevægelse og kropsaccept. For at læse mere om den vægtneutrale tilgang til sundhed - tryk her.

Nyt på bloggen

Hvad er intuitiv spisning?

Intuitiv spisning er en evidensbaseret tilgang til spisning, der har fokus på nydelse, at lytte til kroppens indre signaler om sult og mæthed, samt at slutte fred med mad.

At slippe ønsket om vægttab

Vi har allesammen lært fra barnsben, at tyk = usund. At vægttab er noget positivt, men det er ikke helt sådan sundhed hænger sammen. For at slutte fred med mad og krop, kan det være vigtigt at lægge ønsket om vægttab på hylden - og fokusere på at tage os bedre af den krop vi har her og nu.

Hvad er en vægtneutral behandler?

Det er kun indenfor det sidste års tid, at vi har fået "Vægtneutral sundhed" på agendaen hjemme i Danmark. Derfor er der også meget forvirring om hvad det rent faktisk vil sige, at være en vægtneutral behandler.

Se alle

Find mig på  de sociale medier!

Vil du lære at være en diætkultursrebel?

 

Har du spørgsmål?

Så send mig en uforpligtende besked.