Det tilbyder jeg:

Jeg udbyder løbende online kurser og workshops, der hjælper dig dykke ned i dit eget forhold til mad og krop.

Fælles for mine kurser, er at jeg er din støtte, din vejleder og dit heppekor. Jeg støtter dig i at udforske dit forhold til mad og krop, dykke ned i dine overbevisninger og dine forhindringer for at få et bedre forhold til dig selv, din spisning og din krop.

I mine online kurser og workshops, har jeg fokus på at  opbygge dit selvværd, så det ikke længere afhænger af hvordan din krop ser ud. 

Derudover støtter jeg dig i at lære at spise intuitivt og behandle dig selv og din krop med omsorg.

Alle mine kurser og workshops tager udgangspunkt i den  vægtinklusive tilgang til sundhed.

Alle kurser og workshops er virtuelle, du behøver altså ikke forlade din sofa, for at få et bedre forhold til mad og din krop.

Mine kurser & workshops:

 

Ny mulighed:

Kropsglade børn

En online workshop om børns kropsbillede

 Onsdag d.6. April kl.19.30-21.30

Kropsutilfredshed er en af de førende risikofaktorer ift. at udvikle forstyrret spisning og der ses en stærk sammenhæng mellem negativt kropsbillede, dårligt selvværd og dårlig trivsel.

Er du forælder, lærer, pædagog, eller har du på anden vis børn i dit liv?

Vil du gerne lære, hvordan du kan støtte børns kropsbillede og hjælpe dem med at hvile, i deres egne kroppe?

Så er denne workshop til dig!

Læs mere & tilmeld dig her!

"Slip madstress & lær at spise intuitivt" - Et mini-kursus

Mit nye mini-kursus støtter dig i at slippe følelsen af at være ude af kontrol omkring mad.

Kurset guider dig på vejen mod et frit og konfliktløst spisemønster. Et perfekt kursus til dig, der ønsker vejledning til at komme godt i gang med intuitiv spisning.

Læs mere & tilmeld dig her!

GRATIS kickstarter guide

"Slip frygten for vægtøgning & slut fred med din krop", er en 10-dages gratis kickstarter guide, til dig der kæmper med din krop.

Download gratis her!

Følelsesmæssig spisning Crash Course

Kurset er til dig der ønsker at lære at fodre dine følelser uden altid at bruge mad.

FMS Crash Course er et grundigt skridt-for-skridt kursus, hvor jeg guider dig igennem følelsesmæssig spisning og hjælper dig udvide din mentale værktøjskasse. Forestil dig at dine svære følelser ikke længere er lig med overmæthed, madskam og dårlig samvittighed.

Kurset giver dig alt du skal bruge til at lære at navigere i følelsesmæssig spisning. Bedst af alt, kurset er let at gå til, har konkrete og nemme øvelser, og ridser processen tydeligt op.

Mit til dags dato mest populære kursus!

Skriv dig op på ventelisten nu!

Læs mere & skriv dig op på ventelisten her!

Udtalelser:

Jeg har fået et meget bedre forhold til mad og min krop, og maden styrer ikke længere mit liv! Jeg blev taget seriøst og jeg fik god vejledning af Karin, som gjorde en forskel hurtigt!

Jeg er Karin så evigt taknemmelig, og jeg kan kun anbefale at arbejde med hende!

-Caroline

Igennem at arbejde med Karin, har jeg fået fjernet alle regler og restriktioner jeg havde ift mad. Det har betydet at jeg ikke længere bliver sur på mig selv, når jeg spiser noget forkert. Der findes nemlig ikke længere noget mad, der er forkert.

Det er en kæmpe lettelse og virkeligt noget, der kan mærkes på mit humør. Og det betyder ikke jeg lever af chokolade og chips, som jeg havde troet, jeg ville, når jeg slap tøjlerne.

Jeg har undervejs været ved at smide håndklædet i ringen, men med Karins ros, trøstende ord, heppen fra sidelinjen og overblik over situationen har jeg lykkedes med at kæmpe videre. Alle der kæmper med mad og krop og er klar til at kigge indad og gøre noget andet end at gå på kur, burde unde sig selv at få hjælp af Karin. Det er i hvert fald det bedste jeg længe har gjort for mig selv.

 

- Katrine

Karin er bare et knusende sødt og varmt menneske, som samtidigt har en fantastisk stor viden indenfor området mad, krop og bevægelse. Og så har hun ligeledes en vældig stor psykologisk forståelse, som bestemt er den dygtigste psykolog værdig!

Hvis man kæmper med sit forhold til spisning og sin krop i det hele taget, er det absolut klogeste man kan gøre at få hjælp af Karin!

Det er bestemt hver en krone værd, og jeg er overbevist om, at man på ingen måde vil fortryde sin investering!

 

- Anonym kvinde

Har du spørgsmål til mine kurser eller workshops - så send mig en uforpligtende mail!