Vægtneutrale forløb

Hvad vil det overhovedet sige at arbejde med en vægtneutral behandler?

I et forløb hos mig, er jeg din støtte, din vejleder og dit heppekor. Sammen udforsker vi dit forhold til mad og krop, og dykker ned i dine overbevisninger, dine forhindringer for at få et bedre forhold til dig selv, din spisning og din krop.

Jeg støtter dig i at opbygge dit selvværd, så det ikke er hængt op på hvordan din krop ser ud, og hjælper dig med at lære at spise intuitivt og behandle dig selv og din krop med omsorg.

Forløbet tager udgangspunkt i den vægtneutrale tilgang til sundhed.

Alle forløb er virtuelle, dvs. du kan sidde i dine egne trygge rammer mens du taler med mig.

Mini forløb

2135 kr.

Inkl. moms

Spar 250 kr.

3 gange vægtneutral vejledning a 55 min.

Via zoom.

KØB HER

Mellem forløb

3675 kr.

Inkl. moms

Spar 300 kr.

5 gange vægtneutral vejledning a 55 min./pr. stk.

Via zoom.

KØB HER

Stort forløb

6555 kr.

Inkl. moms

Spar 600 kr.

9 gange vægtneutral vejledning a 55 min. pr. gang.

Via zoom.

KØB HER

Enkelt vejledning

795 kr.

Inkl. moms

55 minutters 1:1 vægtneutral vejledning.

Via zoom

KØB HER

Det siger mine klienter:

Jeg har fået et meget bedre forhold til mad og min krop, og maden styrer ikke længere mit liv! Jeg blev taget seriøst og jeg fik god vejledning af Karin, som gjorde en forskel hurtigt!

Jeg er Karin så evigt taknemmelig, og jeg kan kun anbefale et forløb hos hende!

-Caroline

Jeg har fået hjælp til at finde ud af hvor og hvordan jeg kan sætte ind og fået øjnene op for hvor komplekst mit forhold til krop og spisning er. Og vigtigst, så har jeg fået både mod og viden til at arbejde videre selv.

At få kompetent hjælp hos Karin, har gjort en reel forskel. Jeg blev set og hørt, og holdt ansvarlig for mine tanker og handlemønstre på en hensynsfuld måde.

- Anonym

Karin har min varmeste anbefaling. Hun har hjulpet mig med noget jeg slet ikke troede var muligt. Jeg har gennem et forløb hos hende, kunnet slippe store dele af den skam jeg bar rundt på omkring mad og krop.

Hun har i sandhed hjulpet mig ind til kernen af mit kropshad. Jeg kan den dag i dag stolt sige, at jeg nu, med Karins hjælp, har sluttet fred med min egen krop.

- Anne

Er du i tvivl om vægtneutral vejledning er noget for dig, eller om jeg er den rigtige til at hjælpe dig med dine udfordringer, så tøv ikke, book et 20 minutters gratis afklaringsopkald, eller send mig en email, så tager vi en uforpligtende snak om din situation.

Book et opkald

Send mig en mail: